"I play Rocky"

Снима се нови филм о Рокију Балбои

  • Извор: Б92
  • 12.05.2024. 15:33

"I play Rocky" је нови филм који ће испричати причу о томе како је Силвестер Сталоне снимио први филм о Роберту Рокију Балбои далеке 1976. године.

Филм је тренутно у припреми и биће понуђен потенцијалним купцима на надолазећем сајму Филмског фестивала у Кану, који почиње сљедеће недјеље. Радња прати сиромашног глумца са дјелимично парализованим лицем и говорном маном који у три дана напише сценарио за филм који велики студио жели да купи, али он одбија да га прода, осим ако не добије главну улогу. Наиме, продуценти су заиста хтјели да Рокија глуми Џејмс Кан, ипак Сталоне није хтио да одустане.

Упорност му се итекако исплатила. Сталоне је одбио да узме 350.000 долара за сценарио, али је пристао на понуђених 35.000 и допуштење да глуми главног лика. Као што је познато, Роки је постао највећи филмски хит. Снимљен је за 1.2 милиона долара, а остварио је више од 117.2 милиона долара добити. Имао је и десет номинација за Оскара те је освојио три награде, укључујући и ону за најбољи филм.

Према изворима, у току је процес одабира глумаца те се активно тражи особа која ће глумити Сталонеа. Засад није познато хоће ли и на који начин он бити укључен у овај пројект.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи (Р)

    '‘Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:42 Спорт

    Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.