Banjaluka

Sjajna atmosfera prvog dana Moto Festa

  • Извор: АТВ
  • 28.05.2022. 10:51

Lijepo vrijeme, dobra atmosfera, sjajni nastupi bendova u večernjem programu, nepregledne kolone dvotočkaša koje su se slijevale u pravcu banjalučke tvrđave Kastel, koja je je juče bila epicentar bajkera i ljubitelja motora iz cijelog svijeta, obilježili su prvi dan Moto Festa, Banjaluka 2022.

Program je počeo otvaranjem Moto marketa na kojem se predstavljaju brojni moto brendovi i proizvođači moto opreme. Potom je uslijedio fantastični stunt show program Matije Podhraškog u kojem su uživali brojni posjetioci. Večernji sati bili su rezervisani za uzavrelu atmosferu i sjajan muzički program za koji su se pobrinuli bendovi Mortal Kombat, Ritam nereda i Goblini. Veliki broj bajkera i brojni fanovi bendova uživali su u fantastičnoj atmosferi, a pozitivna energija gotovo da je bila opipljiva u svakom dijelu festivalskog prostora.

I drugog festivalskog dana očekuje nas sjajan program na tvrđavi Kastel i banjalučkim ulicama. Svakako najveću atrakciju današnjeg dana predstavljaće Moto defile u kojem će i ove godine učestvovati nekoliko hiljada bajkera, koji će se na svojim ljubimcima provozati kroz Banjaluku i još jednom iz našeg grada širom svijeta poslati najljepše fotografije svima onima koji su zaljubljenici u ovaj sport. Ni danas ne propustite posjetiti Moto market, još egzibicija na stunt show i naravno odličan muzički program za koji su večeras zaduženi Hladno pivo, Orthodox Celts, Atheist Rap i Najda i smakovanje. 

Ulaz za sve bajkere je besplatan. Cijena jednodnevne ulaznice za muzički program je 15,00 KM. Prodajna mjesta su: online prodajni sistem www.gigstix.ba, prodajna mjesta GIGSTIX prodajne mreže širom BiH, Trg Krajine Banjaluka, Cafe Bar Košnica Banjaluka i Hey Joe. Ulaznice će biti dostupne i na samom ulazu u tvrđavu Kastel.

Sve informacije o novostima i sadržajima ovogodišnjeg „Moto Festa, Banjaluka 2022“ dostupne su na zvaničnoj stranici događaja www.motofestbl.com .


Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм