"Безгрешна"

Синди Свини оставила фанове без текста новом улогом

  • 22.04.2024. 09:21

Глумица Сидни Свини оставила је фанове, поготово мушке, без текста, али и даха након што се за потребе свог новог филма "Безгрешна" потпуно обнажила. Фотографије са снимања овог хорор остварења брзо су 'загосподариле' интернетом и сигурно ће баш оне многе привући да погледају њен нови пројекат.

Звезда серије “Еуфорија” и “Плави лотос” научила је како да привуче пажњу публике до сада, а ово јој није ‘првенац’ када је обнаживање у питању.

Иако јој многи оспоравају глумачки таленат, ипак је ова плавокоса и плавоока 27-годишња глумица пронашла начин да у мору интернет и телевизијских сензација скрене пажњу на себе, али и филмове и серије које снима.

Филм “Безгрешна” приказује добро познату причу. Сидни Свини у хорор филму Мајкла Мохана глуми жену која је посветила живот религији и која се усељава у уклети манастир у једном италијанском селу.

Манастир споља дјелује бајковито, а новообјављени трејлер открива да ће Сесилија, коју глуми Сидни, доживјети својеврсну патњу док се носи са мистериозном трудноћом.

Филм је премијерно приказан 22. марта, а несумњиво ће сада стећи још већу популарност управо захваљујући младој америчкој глумици.


Пратите нас и путем Вибера

  • 22:30 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:45 Серија: Ред Рок (12+)

    ''''Ред Рок' је ирска криминалистичка серија у режији Петера МкКена која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Рок у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:15 Ноћни програм

    Ноћни програм