ATV

Predstojeći šesti film

Scenario novih "Pirata sa Kariba" je tako čudan da ga je Dizni prihvatio

 • Izvor: Telegraf
 • 14.09.2023. 23:00

Predstojeći šesti film "Pirati sa Kariba" ima tako čudan scenario, jedan od njegovih pisaca je začuđen što ga je Dizni prihvatio.

Krejg Mejzin, koji je napisao hvaljenu HBO-ovu mini seriju "Černobil" i ko-kreirao ostvarenje "Posljednji od nas" (The last of us), iskreno je priznao magazinu Varieti.

Sada je napisao sljedeći film "Pirati sa Kariba" sa Tedom Еliotom, koji je sam napisao prva četiri filma u seriji sa Terijem Rosiom.

"Mi smo ga predstavili i mislili da nema šanse da ga kupe, previše je čudno. I jesu!", otkrio je Krejg u svom novom intervjuu.

Prethodnih pet filmova u franšizi vodio je Džoni Dep kao Džek Sperou, lik koji su zavoljeli brojni obožavaoci širom svijeta.

Džonijeva holivudska karijera je, međutim, poslednjih nekoliko godina bila u zastoju kao rezultat njegovih pravnih bitaka sa njegovom bivšom suprugom Amber Herd.

Amber i Džoni su vodili žestoki rat tužbi nakon što se njihov 15-mhesečni brak raspao.

Poslije pobjede u procesu za klevetu protiv Amber prošle godine, Džoni je napravio veliki povratak u šoubiznis i dobio je oduševljen prijem ovog maja na Filmskom festivalu u Kanu, gde je premijerno prikazao svoj film "Žan du Beri" „Jeanne du Barry“, piše Dejli Mejl.


(Foto: Dizni)

Pratite nas i putem Vibera

 • 20:10 Serija: Igra sudbine (12+)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.