Лондон

Почиње снимање филма о Бриџит Џонс

  • Извор: Индекс
  • 26.02.2024. 22:41

Глумци се припремају за почетак снимања четвртог филма о глумици Бриџит Џонс.

Снимање филма почиње у Лондону овог маја.

"Blockbuster" је задњи пут приказан на великом платну прије шест година, када је Бриџит Џонс сазнала да је трудна и покушала открити ко је отац.

Нови филм биће фокусиран на причу о Бриџит Џонс у улози мајке.

На крају посљедњег филма Бриџит Џонс одлучила се удати за Марка Дарсија (Колин Фирт).

Радња четвртог филма заснива се на роману Хелен Фиелдинг из 2013. "Bridget Jones: Mad About The Boy", у којем Бриџит као новопечена самохрана мајка покушава пронаћи равнотежу у одгоју дјечака и кориштењу апликација за спојеве.

Наиме, Бриџит је у књизи остала удовица након што је њеног одабраника разнијела мина док је водио преговоре у Судану.

Нејасно је колико ће радња филма бити блиска радњи књиге, али с обзиром на премису да сви филмови Бриџит Џонс говоре о њеном искуству као слободне жене, чини се вјероватном да ће лик Колина Фирта бити убијен.

Како преносе британски таблоиди, Рени Целвегер је у потрази за станом у којем ће живјети док се снима нови наставак. Колин Фиртх и Хју Грант такође би се требали појавити у четвртом филму.

Пратите нас и путем Вибера

  • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

    ' '''Домаћи ситком ’Љубавни залогаји’ у режији Милорада Милиновића узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и овај симпатични ситком.

  • 20:30 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    ' ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:15 Серија: Ко те шиша (12+)

    Серија: Ко те шиша (12+)

  • 21:45 Серија: Насљедници (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота. Гро, Фредерик и Емил очекују праведну подјелу имања, но све што је мајка имала, оставља ванбрачој ћерци Сигне.

  • 22:45 Филм

    ''''Филм

  • 00:55 Ноћни програм

    Ноћни програм