Trg Krajine

Počinje prodaja ulaznica za koncert Massima u Banjaluci

  • Извор: АТВ
  • 20.01.2022. 13:12

U Banjaluci će danas na Trgu Krajine početi prodaja ulazica za dugo isčekivani koncert Massima Savića, koji je najavljen za 14. februar u SD Borik, Banjaluka.

Massimo je jedan od najpopularnijih regionalnih kantautora, koji je uvijek rado isčekivan gost u Banjaluci i za čiji nastup se uvijek traži ulaznica više. Tokom gotovo četiri decenije duge karijere u gradu na Vrbasu je stekao veliki broj obožavalaca i poštovalaca svoga rada. 

Koncert koji će za Dan zaljubljenih biti organizovan u SD Borik, biće sjedećeg tipa, sa ograničenim brojem mjesta uz poštovanje svih epidemioloških mjera i preporuka. Ulaznice su od danas u prodaji  na prodajnom mjestu na Trgu Krajine u Banjaluci, po cijeni od 50 KM (VIP) i 30 KM. 

Organizatori koncerta OK team i Prorent, uz podršku generalnog sponzora kompanije m:tel najavljuju pravi spektakl i početak koncertne sezone u Banjaluci, gdje nas očekuje još nastupa sjajnih izvođača, o čemu uskoro donosimo više informacija. 

Sve info o samom događaju, nalaze se na zvaničnom FB eventu.

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм