ATV

Za knjigu Ranka Risojevića

Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Srpske dodijeljeno priznanje "Moštanica"

 • Izvor: ATV
 • 15.09.2023. 16:51

Žiri 28. Međunarodnog sajma knjige "Banja Luka 2023" u organizaciji "Glasa Srpske", dodijelio je danas u Sportskom centru "Borik" nagrade ove smotre pisane riječi - "Moštanica", "Liplje", "Gomionica" i "Stuplje".

Priznanje "Moštanica" za izdavački poduhvat dodijeljeno je Narodnoj i univerzitetskoj biblioteci Republike Srpske, za knjigu Ranka Risojevića "Moje knjige".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.