Гледаоци у шоку

Многи изненађени након што су у новој епизоди серије "Кућа змаја" чули српски језик

  • Извор: Блиц
  • 02.07.2024. 21:16

Гледаоци популарне серије "House of the Dragon" ("Кућа змаја") синоћ су били у шоку због неочекиваног тренутка који је изазвао лавину коментара на друштвеним мрежама.

Наиме, док је јунакиња серије палила свијеће, у позадини се чуло црквено појање и ријечи “Господе помилуј”, што је многе гледаоце са српског говорног подручја оставило затечене. Многобројни корисници су се брзо придружили расправи, потврђујући да ни они нису могли да вјерују шта су видјели и чули у серији “Кућа змаја“.

Један корисник друштвене мреже “X” (бивши твитер) је кратко додао: “ЗНАЧИ НИСАМ ТРИПОВАО”, док је други написао да је у шоку. Чини се да је неочекивани догађај многе навео да преиспитују сопствени здрав разум.

Коментари су се низали, а неки су чак признали да су више пута враћали сцену како би били сигурни да су добро чули. “Све сам појачавала сцену. Добро је нисам једина”.

Неочекивани тренутак је толико заинтригирао гледаоце да су многи признали како су мислили да су изгубили разум. “Хахахах ја сам мислио да сам луд и послије прочитах да стварно јесте”, написао је корисник “CantTouchThis”.

Остаје да се види да ли ће продуценти серије пружити објашњење за овај неочекивани тренутак који је уздрмао гледаоце, или ће све остати мистерија која ће се препричавати.

Серија “Кућа змаја” је претходно изазвала шок кад је прије мање од месец дана емитована епизода у којој се десило према оцјени многих сцена бруталног убиства. Иако се нигдје не види само насиље ипак звучни ефекти и сама глума која треба да представља убиство дјетета оставила је гледаоце и критику у шоку.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 00:05 Ноћни програм

    Ноћни програм