Комичар Горан Винчић

Луда кућа у Бањалуци: Винча и публика Априлили Феста у епизоди наопачке

  • Извор: АТВ
  • 18.03.2024. 09:36

Чак и када је породици саопштио да ће се бавити стенд ап комедијом, баба није остала без текста: "Реци ми да се шалиш!" захтијевала је. Управо то је наслов шоу програма којим ће Горан Винчић насмијати Бањалучане и њихове госте на „Априлили Фесту“.

Најтраженији комичар у регији начуо је да његов специјал снимљен у Лудој кући, који броји преко милион прегледан на Јутјуб каналу, код нас може извадити родни лист.  

За оне најхрабрије који ће испунити прве редове у бањалучкој СД Центар Винча има посебно изненађење.

"Неки кажу да сам изградио каријеру на првом реду и ја бих се донекле сложио. Први ред на мом наступу је као прва линија, ту сједају најхрабрији и често најдуховитији људи. Хоће ли то мјесто на крају платити скупље или јефтиније морају доћи и видјети. Поуздано знам да је у Бањалуци предивна публика. Обожавам наступати у том граду, прихватили су ме као својега и једва чекам изаћи пред њих! Недавно сам био и у Сарајеву, исто одлично искуство и осјећај да публика цијени хумор и долази да се забави“, каже популарни Винча и наглашава да на „Априлили Фест“ доноси добру вољу, пуно шала и још више кила. 

„Донио бих и кулена и чварака, али сам појео успут, јер дуг је пут. Kао комичар никада не лажем на позорници, али често не говорим истину. 'Реци ми да се шалиш' је шоу у којем ће многи препознати истине које су знали, али их не говоре или су их једноставно заборавили. Главни аргумент за долазак на мој наступ је чињеница да ће се сјајно забавити, а ако сједну у први ред, да ће то памтити до краја живота“, обећава Винча.

Комичар за чије наступе се карте продају „брже од ћевапа“ распродао бројне дворане, клубове и позоришта по цијелој регији.

„Свакако један од најдражих је био наступ у Лисинском, концертном храму културе у Хрватској, али и наступ у београдском Дому синдиката када сам испунио једно давно обећање: на крају представе на сцени ми се придружила бака Душанка“; присјећа се Винча. 

Стенд ап комедијом почео је да се бави 2015. године, након што је гледао специјале легендарног Робина Вилијамса и преданим радом изградио своју тврђаву. Kаже да су га родитељи учили да поштен и добар човјек и да се труди  то пренијети на своју дјецу. 

Трком на https://gigstix.ba/event/aprilili-fest-banja-luka-april-2024/ и пречицом зграбите своје карте за три урнебесне ноћи неозбиљности и забаве. Улазнице можете пронаћи и на продајним мјестима Гигстиxа у Поштама Српске у Бањалуци.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм