Објављен трејлер

"Краљ лавова" добија преднаставак

  • Извор: Б92
  • 30.04.2024. 16:12

Дизни је објавио први трејлер за предстојећи играни филм Муфаса: Краљ лавова, преднаставак филма Краљ лавова из 2019. године.

Филм је режирао Бари Џенкинс, редитељ Оскаром награђеног филма Месечина, док је сценарио написао Џеф Нејтансон, сценариста филмова Терминал и Ухвати ме ако можеш.

Филм прати раст и успон лава Муфасе, Симбиног оца. Муфаса је био сироче, али срећа му се осмјехнула након што је упознао лава Таку, насљедника престола краљевства лавова.

Филм ће приказати Муфасину потрагу за судбином, као и однос са братом Таком, који му је годинама постао непријатељ, иако су одрасли као браћа.

Међу гласовним глумцима предстојећег филма биле су многе холивудске звијезде. Џон Кани, Сет Роген, Били Ајхнер, Доналд Гловер и Бијонсе Ноулс-Картер понављају своје улоге из претходног филма. Придружили су им се Арон Пјер, Келвин Харисон млађи, Мадс Микелсен, Тандиве Њутн, Кит Дејвид и Блу Ајви Картер.

Трејелер подијелио мишљења

Муфаса тизер је прикупио више од 300.000 прегледа у року од три сата, али мишљења фанова су подељена. Док једни пишу да филм изгледа боље од Краља лавова из 2019. године, други нису задовољни причом и стилом анимације.

"Волио бих да су овај филм снимили користећи класичну 2Д анимацију", написао је један корисник Јутјуба, док је други додао: "Ко је тражио Муфаса преднаставак?"

"Људи се ругају Холивуду због оваквих ствари", написао је један корисник Реддита.

"Веома сам збуњен. Зар Муфаса нема краљевску крв? Од када је био сироче?" додао још један.

Филм Муфаса: Краљ лавова биће премијерно приказан 20. децембра 2024.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: