Пјевачица

Калиопи за АТВ о новом албуму: Сусрет мене и Ромеа није био случајан

  • Извор: АТВ
  • 01.06.2024. 14:53

Калиопи деценијама уназад са својим кофером љубави корача музичком сценом дајући нам задовољство да истински уживамо у чаролији њеног гласа.

Ријетки су људи који своје љубави живе и дишу у складу с онима који их окружују. Њена енергија одувијек је на чудесан начин спајала доброту, љепоту и умјетност и као таква повезивала је људе из различитих крајева свијета.

Калиопи је љубитеље своје музике протекле седмице наградила албумом на којем се налази 10 пјесама.

Подстакнути овогодишњим јубилејем, 40 година сарадње, Калиопи и њен композитор и продуцент Ромео Грил су одлучили да публици поклоне нови албум под називом АЛБУМ.

Брак Ромеа и Калиопи трајао је 10 година, али зато сарадња пуних 40.

- Могу само да подијелим своју срећу са вама и што смо успјели да остваримо оно што смо замислили и да објавимо овај албум, који обиљежава 40 година рада са Ромеом. Оно што нисмо успјели у браку, јесмо у музици. Брак је трајао 10, а музичка сарадња 40 година. То доказује да наш сусрет није био случајан, већ судбоносан, баш зато што толико стварамо музику - каже Калиопи.

Како каже, њих двоје су као једна душа.

- На музичком пољу, нас двоје смо као једна душа, дијелимо исте ставове и лојални смо једно другоме. Не пратимо трендове, то што ми радимо, радимо јер то осјетимо. То је једина ствар која нас обједињује у једну истину. То људи препознају и награђују нас ево, 40 година - појашњава Калиопи.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 17:50 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 18:20 Путуј, пробај, заволи са Лазаром

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи са Лазаром

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ вијести

    ‘АТВ вијести

  • 20:00 Серија: Ко те шиша (12+)

    '’Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет'.

  • 20:30 Филм (12+)

    ''Филм (12+)