Публика опчињена

"Јорговани" пуне биоскопе: За мјесец дана филм погледало 200.000 гледалаца

  • Извор: Блиц
  • 01.04.2024. 13:02

Филмска прича “Јорговани”, романтична комедија опчинила је публику у Србији и региону и управо је овај филм великом брзином пунио биоскопске сале и за само мјесец дана од премијере достигао посјету од 200.000 гледалаца.

Омиљени филмски пар Слобода Мићаловић и Иван Босиљчић оправдали су очекивања гледалаца, а ауторски двојац на челу са редитељем Синишом Цветићем и сценаристом Давидом Јаковљевићем, на филмско платно је донео откачен и помало сатиричан филм о лицу и наличју домаће кинематографије.

Филм „Јорговани“ доноси причу о Катарини (Слобода Мићаловић) и Игору (Иван Босиљчић) који се сусрећу једне вечери на додјели награда за најбољу домаћу серију године. Поред њих, присутни су и остали чланови филмске екипе, који нас воде кроз замршене односе из којих нам постаје јасно да су њихови животи већа мелодрама од оне коју су снимали.

У филму, који као продуцент потписује Зоран Јанковић и Коштњак филм, остале улоге су повјерене провјереној глумачкој екипи: Гордану Кичићу, Мими Караџићу, Исидори Јанковић, Јовану Јовановићу, Јани Бјелици, Небојши Дугалићу, Павлу Чемерикићу, Ненаду Окановићу, Вахиду Џанковићу и Петру Васиљевићу.

Филм „Јорговани“наставља редовну биоскопску дистрибуцију широм земље региона, и по многим европским градовима, а дистрибуција филма је повјерена дистрибутерској кући Арт Виста.

Пратите нас и путем Вибера