Britanski glumac

Henri Kavil više neće biti Supermen

  • Извор: Телеграф
  • 15.12.2022. 10:58

Britanski glumac Henri Kavil potvrdio je da ipak neće ponovo ogrnuti Supermenov plašt. Vijest da se Kavil ne vraća u ulogu Čovjeka od čelika stigla je samo nekoliko dana nakon što je otkazan i "Wonder Woman 3", sa Gal Gadot u glavnoj ulozi, usred velikih promjena unutar Vorner Brosovog DC Films-a, piše Daily Mail.

Inače, Kavil se nedavno pojavio kao Supermen na kraju filma "Black Adam", zadirkujući obračun između Supermena i Crnog Adama Dvejna Džonsona... To je bilo samo nekoliko dana prije nego što su Džejms Gan i Piter Safran dovedeni kao novi šefovi DC Filmsa.

Zvijezda "Vešca" se potom oglasio na Instagramu i rekao da će se vratiti ulozi koja mu je donijela veliku popularnost 2013. i 2016. godine, kada su objavljeni "Čovjek od čelika", odnosno "Betmen protiv Supermena: Zora pravednika".

Nove vijesti takođe je saopštio juče na Instagramu.

"Upravo sam imao sastanak sa Džejmsom Ganom i Piterom Safranom i to su tužne vijesti. Na kraju krajeva, neću se vratiti kao Supermen. Nakon što su mi iz studija rekli da najavim svoj povratak u oktobru, ova vijest nije najlakša, ali to je život. Promjena je nešto što se dešava. Poštujem to. Džejms i Piter moraju da izgrade univerzum. Želim njima i svima koji su uključeni u novi univerzum sve najbolje", naveo je Kavil.

Jedan od šefova DC Filmsa, Džejms Gan, na Tviteru je najavio nove projekte.

"Pišemo novu Supermenovu priču i ona će se fokusirati na ranije godine njegovog života, tako da ulogu neće dobiti Henri Kavil. Ali upravo smo imali odličan sastanak sa Henrijem, mi smo njegovi veliki fanovi, i pričali smo o brojnim i uzbudljivim načinima da opet sarađujemo u budućnosti", naveo je Gan, piše Telegraf.rs.

Тагови:
  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Филм

    'Филм

  • 16:00 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином (Р)

    Путујте по свијету са Робертом Дацешином, јер ће вам се апетити за путовањем и свим бисерима које оно нуди сигурно повећати.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:40 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

    ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

  • 17:00 Серија: Насљедници (Р) (12+)

    ''Данска серија 'Насљедници', отвара причу о породици познате и ексцентричне умјетнице, Веронике, која након смрти своју дјецу ставља на велики испит живота.