Evrovizija

Fanovi uočili sličnost između Konstrakte i grupe Maneskin

  • Izvor: B92
  • 14.05.2022.19:25

Veliko finale Evrovizije 2022. u Torinu održava se večeras, kada ćemo i zvanično dobiti ovogodišnjeg pobjednika prestižnog takmičenja.

Grupa Maneskin, na čelu sa Damjanom Davidom, donijela je prošle godine pobjedu Italiji sa pjesmom "Zitti E Buoni" i time prestižno takmičenje Evrovizija 2022. doveli su u svoju zemlju.

U večerašnjem finalu, nastupiće 25 zemalja, među kojima je i naša predstavnica Konstrakta sa pesmom "In corpore sano".

Ana Đurić, osvojila je čitavu Evropu svojom neobičnom pojavom, ali i numerom, koja iako se pjeva na srpskom i ima pojedine latinske nazive, zbog specifične koreografije razumije čitav stari kontinet.

Iako se Ukrajina smatra glavnim favoritom za predstojećeg pobjednika, najviše zbog situacije u njihovoj zemlji u kojoj se trenutno nalaze, mnogima je predstavnica Srbije ozbiljan favorit.

Ipak, nije slučajnost da je Konstrakta među prvih 6 glavnih za pobjedu, jer nastupa pod brojem 24.

Ono što je bitno da napomenemo je i to, da je grupa Maneskin, u finalu 2021. godine u Roterdamu, nastupala upravo pod ovim rednim brojem i pobijedila na prestižnom takmičenju.

Slučajnost ili ne?

Vidjećemo večeras od 21h kada je na programu veliko finale Evrovizije 2022. u Torinu.

@ssl4ve You heard him!! Vote 24 tonight!!!!!! | #måneskin #damianodavid #konstrakta #incorporesano #Eurovision2022 #foryou #foryoupage #fyp #xyzbca #viral ♬ original sound - lana