"Jeanne du Barry"

Џони Деп у новом филму који је снимљен према истинитом догађају

  • Извор: Агенције
  • 05.04.2024. 07:50

Изашао је трејлер за драму "Jeanne du Barry", у којој главну улогу има Џони Деп.

Филм је настао у режији француске глумице и редитељке Маивен, која је утјеловила главни женски лик. Овај филм је и први филм у којем Деп у потпуности глуми на француском језику.

Радња драме прати Јеан Вауберниер, жену из радничке класе која је одлучна попети се на друштвеној љествици користећи своје чари како би побјегла од свог сиромашног живота. Њен љубавник Комте ду Бари жели је представити краљу Лују 15. те организује састанак преко војводе од Рицхелиеуа. И ту почиње драма. Филм је темељен према истинитим догађајима.

Сценарио потписују Маивенн, Теди Луси-Модесте и Николас Ливеки. У филму се појављују и Бењамин Лавернхе, Мелвил Поупауд, Робин Ренуци, Пиере Ричард, Мариане Баслер, Паскал Грегори, Каролин Каниолеау, Индиа Хаир и други.

"Коначно Деп на француском", "Џони не треба Холивуд, Џони је Холивуд", "Једва чекам", само су неки од коменатара испод недавно објављеног траилера.

Приказивање у америчким кинима креће већ почетком маја, а у свјетска кина долази касније током године.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 14:15 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

    'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    ''Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином