ATV

Popularni glumac

Đuro glumi u novoj seriji na Netflixu

 • Izvor: Radio Sarajevo
 • 14.09.2023. 21:49

Na Netflixu je nedavno počelo emitiranje poljske serije Infamia, koja na IMDb-u ima ocjenu 7.1.

Našoj publici biće posebno zanimljiva jer je jednu od uloga u seriji ima i Branko Đurić Đuro. 

"Hej, na Netflixu je krenula serija koju sam snimao prošle godine u Poljskoj. Infamia! Preporučujem. Pucnjava, ples, jurnjava, gliseri, pjesme, muzika... sa so mange!", napisao je ovaj Sarajlija, sa adresom u Sloveniji.


Koliko godina treba raditi u BiH da bi zaradili milion evra

Koliko godina treba raditi u BiH da bi zaradili milion evra

Serija se sastoji od osam epizoda, a sinopsis navodi:

"Uhvaćena između svojih romskih korijena i pritiska svojih prijatelja, 17-godišnja djevojka želi postati hip-hop muzičarka uprkos strogim pravilima svojih roditelja".

Đuro u seriji glumi Josefa, čovjeka kojem otac ove mlade djevojke duguje mnogo novca, prenosi "Radiosarajevo.ba".


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
 • 21:00 Serija: Istine i laži (12+)

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 21:45 Serija: Merdokove misterije (12+)

  Priča je smeštena u Toronto 1895. godine i istražuje zanimljiv svet Vilijama Merdoka, zgodnog mladog detektiva, koji koristi radikalne forenzičke metode poput skupljanja otisaka prstiju kako bi rešio neke od najjezivijih zločina u gradu. Iako mu se kolege podsemavaju zbog njegovog radikalnog pristupa i izložen je skepticizmu svog šefa inspektora Brekenrejda , Merdok je često jedini koji može da reši slučajeve.

 • 22:30 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:40 Serija: Red Rok (12+)

  Kriminalistička serija smještena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina, donosi zaplete vezane za ubistva i međusobne odnose ljudi.

 • 23:05 Serija: Еskobar (16+)

  Podvizi ozloglašenog narko-bosa, Pabla Еscobara.