ATV

Радост за кориснике

Воцап спрема нову функцију

  • Извор: Б92
  • 12.02.2024. 13:04

Апликација Воцап једна је од најпопуларнијих на свијету у свом сегменту, а сада спрема нешто што ће одушевити кориснике.

Због европске регулативе, Воцап би ускоро могао да омогући корисницима да се унутар саме апликације дописују са неким ко користи другу, конкурентску платформу. У пракси, то значи да ако ви имате Воцап, а неко други Вајбер, Телеграм, Месинџер итд, моћи ћете без проблема да се дописујете.

О овоме је писао и специјализовани сајт Виред, који је читав подухват назвао “незамисливим”, али су напоменули и да још није познато шта компнија Мета спрема у пракси, односно са којим би све апликацијама Воцап могао да буде.

"Постоје тензије у вези са тим како да понудимо интероперабилност са трећим странама, а да истовремено сачувамо приватност и безбиједност самог Воцапа. Прилично смо задовољни оним што смо до сад постигли", рекао је један од директора ове платформе, Дик Брауер.

У почетку, у фокусу интероперабилности биће текстуалне поруке, слике, видео и аудио записи, као и датотеке. Што се тиче групних разговора и гласовних позива, то ће морати да сачека још мало.Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:20 Муззик топ 20

    Музичари без "повратне спреге" (феедбацка) остају дезорјентисани и демотивисани, зато се показала потреба за емисијом као што је Муззик топ 20, која се садржајно наслања на легендарне емисије као што је био Хит месеца осамдесетих година прошлох века, кроз које су стасавали млади редитељи и други визуелни уметници док су често још као студенти режирали своје прве радове.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм