Incident na plaži

Ujela dječaka (6) jer joj je poprskao telefon dok je pravila selfi

  • Izvor: Telegraf
  • 03.07.2024. 17:15

Majka šestogodišnjeg dječaka, koji je poprskao ženu na plaži u Navodariju u Rumuniji, rekla je da je njen sin slučajno poprskao telefon neimenovane gospođe zbog čega se ona "baš iznervirala".

"Dijete se igralo na 20 metara od nas na plaži. Bio je sa grupom drugara. Jedna žena je htjela da se fotografiše na plaži, a on ju je poprskao. Uznemirilo ju je to što je poprskao njen telefon", rekla je djetetova majka.

Reakcija turistkinje, 42-godišnje žene, bila je svima jako šokantna.

"Dance je trčao po plaži igurno 30 metara, počeo je da vrišti, muž je ustao i mislio da se igraju. Onda je ona ispružila ruku da ga uhvati, nije uspjela, ogrebala ga je i ugrizla ispod ruke gdje je nastala modrica", rekla je Džordžijana, djetetova majka.

Roditelji su odmah prišli agresivnoj ženi i zahtjevali od nje da objasni šta je uradila.

"Muž ju je upitao zašto je ovako reagovala kad dijete ima samo šest godina. Ona se izgubila, jedva je govorila", dodala je Džordžijana.

Odmah je o slučaju obaviještena i policija koja je izašla na teren.

"Pozvali su policiju i podnijeli prijavu u policiji zbog premlaćivanja i druge vrste nasilja. Sada čekamo da se izda ljekarsko-pravno uvjerenje", rekao je Bogdan Buneci, advokat porodice.

Cijelom incidentu su svjedočili zaposleni na plaži, a dječak je i dalje uplašen zbog napada.

"Dijete je bilo uplašeno, plaši se i dalje da neko može da mu naudi. Moram da ga vodim kod psihologa, jako je ružno sanjao, stalno govori ne i ne", dodala je majka.

Ženi koja je napala dijete prijeti kazna i do dvije godine zatvora, a turisti kažu da ih ova situacija ništa ne iznenađuje.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: