Bivši američki predsjednik

Tramp: Lažljiva Kamala Haris

  • Izvor: Tanjug
  • 15.10.2024. 12:56

Bivši američki predsjednik i republikanski predsjednički kandidat Donald Tramp kritikovao je Foks njuz nakon što je ta TV mreža najavila intervju sa njegovom demokratskom rivalkom Kamalom Haris.

On je u nizu objava na društvenim mrežama naveo da je ova TV mreža naklonjena konzervativcima "postala slaba prema demokratama", prenio je danas Politiko.

Tramp je ocijenio da je voditelj Bret Bajer koji će intervjuisati Harisovu suviše mek prema ljevici.

U odvojenom postu bivši američki predsjednik je naveo da portparol Harisove, Ijan Sems, "doslovno posjeduje Foks", a uputio je i kritike na račun nekoliko novinara te kuće, uključujući Nila Kavuta.

"Lažljiva Kamala Haris je mudro izabrala Breta Bajera da vodi najveći dio intervjua jer se smatra da je on fer i balansiran, iako je često vrlo mekan prema ljevici", napisao je Tramp u jednoj od objava.

Skinula 18 kilograma: Pjevačica izbacila dvije namirnice i napravila totalnu transformaciju

Skinula 18 kilograma: Pjevačica izbacila dvije namirnice i napravila totalnu transformaciju

On je dodao da bi više volio da Harisovu intervjuiše neki oštriji novinar.

U drugom postu, Tramp je napisao da se Foks "potpuno izgubio", napadajući njihove novinare Kavuta, Еrika Šona i Artel Nevila, a takođe je kritikovao demokrate koji se pojavljuju na Foksu.

"Znate li koliko vremena provodi viši savetnik Kamale Haris, Ijan Sems, na Foks njuzu", upitao je bivši predsjednik, prozivajući i druge demokratske zvaničnike koji gostuju na ovoj televiziji da negativno utiču na izbore.

Olimpijka o kojoj je brujao Pariz otvara nalog na sajtu za odrasle

Olimpijka o kojoj je brujao Pariz otvara nalog na sajtu za odrasle

Iz ove TV mreže se za sada nisu oglasili komentarom povodom Trampovih tvrdnji.

Kako navodi Politiko, uprkos kritikama, Tramp se redovno pojavljuje na Foks njuz mreži, a ove nedjelje će učestvovati na jednom događaju na kojem će odgovarati na pitanja ženske publike, a čiji domaćin je upravo ova TV kuća.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Biznis klub

    ''‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.