Predsjednik Državne dume

''Sunak će proći kao Makron'': Volodin objasnio zašto narod glasa protiv politike vlasti

  • 01.07.2024. 11:04

Američki predsjednik Džozef Bajden i lider Francuske Еmanuel Makron ne vode nacionalno orijentisanu politiku i sami su krivi što gube popularnost kod svojih birača, a slično može da očekuje i Riši Sunak na predstojećim izborima u Velikoj Britaniji, rekao je predsjednik Državne dume Vjačeslav Volodin.

Bajden je izgubio na debatama, a Makron je izgubio većinu u parlamentu – aktuelni šefovi zapadnih država "gube na sva zvona", napisao je Volodin na Telegramu. 

Simor Herš: Pogubljeni Bajden i kriza nacionalne bezbjednosti - ko, zapravo, vodi SAD?

Simor Herš: Pogubljeni Bajden i kriza nacionalne bezbjednosti - ko, zapravo, vodi SAD?

"Bajden je postao toksičan čak i za svoje – oni razmišljaju kako da skinu njegovu kandidaturu sa izbora. Makron je želio da pokaže cijelom svijetu koliko je popularan i kako kontroliše situaciju. Pokazao je. Svi se smiju osim njega", naveo je Volodin.

Rezultati njihove politike nisu slučajni, naveo je Volodin i objasnio da se građani SAD i Francuske opredjeljuju za nacionalno orijentisanu politiku, razvoj ekonomije svojih zemalja i rješenje pitanja globalne bezbjednosti.

Američka vojska podigla nivo pripravnosti!

Američka vojska podigla nivo pripravnosti!

"Uskoro će i u Velikoj Britaniji biti parlamentarni izbori, a prognoze ne idu u prilog vladajućoj konzervativnoj partiji – čeka je isto što i Bajdena i Makrona – poraz poslije 14 godina vlasti", napisao je predsjednik ruske dume.

"Uzrok bi trebalo da pronađu u sebi. Bajden, Makron, Šolc, Sunak učinili su sve da unište stabilnost u svijetu", naveo je Volodin.

Višerangirane demokrate odbijaju mogućnost povlačenja Bajdena

Višerangirane demokrate odbijaju mogućnost povlačenja Bajdena

Građani SAD i evropskih zemalja se ne slažu sa politikom aktuelnih šefova država, glasaju protiv njih i traže da odu, zaključio je Volodin.

Pratite nas i putem Vibera