Kod Odese

Rusi likvidirali veliku grupu plaćenika!

  • Izvor: RT Balkan
  • 05.07.2024. 11:17

Ruske snage izvele su napad na lokaciju stranih plaćenika u gradu Černomorsku u Odeskoj oblasti, a prema preliminarnim podacima poginulo je 18 militanata, a ranjeno oko 30, izjavio je za koordinator nikolajevskog pokreta otpora Sergej Lebedjev, pozivajući se na kolege iz Odese, prenose RIA Novosti.

Prema njegovim riječima, prilikom drugog udara uništeni su i teška tehnika i oružje ukrajinskih snaga.

Osim toga, saopšteno je da su nakon uništenja objekta SBU, zajedno sa nekim inspektorima koji govore engleski, oduzimani i mobilni telefoni lučkim radnicima.

U Kirgiziji spriječen pokušaj državnog udara

U Kirgiziji spriječen pokušaj državnog udara

"Poslije dolaska počela je ozbiljna provjera svih lučkih radnika u ovoj oblasti, ne samo SBU, već i stranih službi", rekao je sagovornik agencije.

Dan ranije ukrajinski mediji su izvjestili o eksploziji u luci Černomorsk, ali nisu iznosili detalje.

Spriječen teroristički napad u Rusiji

Spriječen teroristički napad u Rusiji

Kako je rekao Lebedev, sinoć su nastavljeni napadi na ciljeve u ovom gradu, a ruske trupe su uspjele da pogode lučko skladište municije i centar za obuku u kojem su britanski instruktori obučavali diverzante podmornica.

Mogla bi biti i baza bespilotnih čamaca koji se poriču u pravcu Krima. Drugim udarom uništen je parking kamiona koji su prevozili oružje i municiju.

Kao odgovor na napade Oružanih snaga Ukrajine na civilne ciljeve, ruske trupe redovno izvode ciljane napade na lokacije ljudstva, opreme Oružanih snaga Ukrajine i plaćenika, kao i na infrastrukturu: energetske objekte, odbrambenu industriju, vojsku. administracija i komunikacije Ukrajine. 


Pratite nas i putem Vibera

  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti iz zemlje i svijeta.

  • 09:00 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R) (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.