Htio da liči na Megan Foks

Plastični hirurg osumnjičen za smrt svoje žene tokom estetskog zahvata

  • Izvor: Telegraf
  • 21.06.2024. 21:20

Plastični hirurg sa Floride Ben Braun (41) optužen za smrt svoje supruge Hilari Braun (33) a navodno ju je namjerno pustio da umre nakon što joj je ubrizgao prekomjerne lijekove protiv bolova tokom estetske operacije, rekao je žrtvin pobjesneli otac.

Hilari se povjerila prijateljima da planira da napusti doktora, nakon što je njihov brak od godinu i po dana počeo da se raspada, rekao je otac Marti Еlington.

"Svi treba da znaju kakav je lik ovaj momak. On je stvarno ljubazan, ali i osoba koja je manipulativna. Praviće se da je žrtva, ali nije. On je bukvalno Čarls Menson", tvrdi otac.

Ben se predao u ponedjeljak nakon što je sudija potpisao nalog za njegovo hapšenje optužujući ga za ubistvo iz nehata, krivično djelo drugog stepena koje nosi potencijalnu doživotnu kaznu ako bude osuđen. Ubrzo je pušten uz kauciju.

Istražitelji su otkrili da hirurg nije uspio da pozove Hitnu skoro 20 minuta nakon što je žrtva počela da se trza, razvila zamagljen vid i počela da se hvata panično za operacioni sto.

Hilari, koja je imala troje djece iz prethodnog braka, konačno je prebačena u bolnicu 21. novembra 2023. godine, gdje je bila u komi i umrla nedjelju dana kasnije.

Mrtvozornik je zaključio da je žrtva umrla od "komplikacija poslije toksičnosti lidokaina".

Hilarin otac vjeruje da je Braun vidio šansu da ubije svoju ženu usred njihove sve ogorčenije veze i da je tu šansu iskoristio.

"Ne mislim da je to bilo s predumišljajem. Ali ja ću do kraja svog života vjerovati da je video priliku", dodao je otac.

Braunovo osoblje reklo je istražiteljima da se odupirao njihovim molbama da pozove Hitnu pomoć dok se njegova žena grčila na stolu.

Jedan radnik, koji je napustio sada zatvorenu ordinaciju nakon zabrinjavajućeg incidenta, rekao je policiji da je Braun često davao svojoj ženi veće doze lijekova od preporučenih za njenu težinu.

"Moja je politika da ne raspravljam o neriješenom slučaju u medijima", rekao je advokat optuženog Bari Beroset za Foks njuz..

Jedan prijatelj je ocu rekao da doktor pokušava da Hilari oblikuje lice da izgleda kao Megan Foks.

"Sve što je uradio učinilo je da izgleda sve gore i gore od svoje prirodne ljepote", rekao je on, napominjući da se par prvi put sreo kada je otišla u njegovu kancelariju na smanjenje grudi.

Dodao je i da je njegov zet bio čudno priseban i da nije pustio nijednu suzu za sve vrijeme koliko je Hilari bila u komi.

Ministarstvo zdravlja Floride otkrilo je da je Braun bio nemaran.

U stanu pronađeno tijelo muškarca (60), sumnja se na samoubistvo

U stanu pronađeno tijelo muškarca (60), sumnja se na samoubistvo

"Nivo zanemarivanja koje je dr Braun posvetio bezbijednosti pacijenata, čak i kada je pacijent bila njegova supruga, ukazuje na to da dr Braun nije voljan ili nesposoban da pruži odgovarajući nivo njege svojim budućim pacijentima", utvrdila je agencija.

Dr Mark Sigel, klinički profesor medicine na NIU Langone Medikal centar, rekao je da Braun nikada nije trebalo da operiše sopstvenu ženu – ili bilo kog rođaka.

"Bilo da je to nezakonito ili ne, nemoralno je i neetično da bilo koji lekar obavlja procedure na članu porodice", rekao je on za Foks.

(Telegraf)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.

  • 23:30 Noćni program

    Noćni program