Bivši predsjednik SAD

Najnovije obraćanje Donalda Trampa nakon atentata

  • Izvor: Telegraf
  • 14.07.2024. 14:20

Bivši predsjednik SAD i predsjednički kandidat na ovogodišnjim izborima Donald Tramp još jednom se oglasio na svojoj društvenoj mreži "Truth social" nakon atentata koji je izvršen juče na njega u Pensilvaniji. U svom najnovijem obraćanju Tramp je istakao da je za Ameriku u ovom trenutku najvažanije da ostane ujedinjena i pokaže svoj karakter.

"Hvala svima na vašim mislima i molitvama juče, jer je Bog jedini spriječio da se nezamislivo dogodi. Mi se NЕ BOJIMO, već ostajemo otporni u svojoj vjeri i neustrašivi pred zlom", istakao je Tramp.

On je uputio snažne riječi podrške ostalim žrtvana ovog događaja, kao i njihovim proodicama.

Greške američke tajne službe: Ogromna zastava i potencijalni položaji za atentatora

Greške američke tajne službe: Ogromna zastava i potencijalni položaji za atentatora

"Molimo se za oporavak onih koji su povrijeđeni, i čuvamo u srcima sjećanje na građanina koji je stradao na tako strašan način", dodao je.

Posebno je istakao da je sada važnije nego ikada da Amerika ostane ujedinjena i da Amerikanci moraju da pokažu svoj karakter, ostajući snažni i odlučni, ne dozvoljavajući zlu da pobijedi.

Kako je Tramprova porodica reagovala na vijest o atentatu

Kako je Tramprova porodica reagovala na vijest o atentatu

"Istinski volim našu zemlju i volim vas sve, i radujem se što ću se obratiti našoj velikoj naciji ovog vikenda iz Viskonsina", zaključio je.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: