Rusija

Igrao na plaži, a onda ga je iznenada udario grom (SNIMAK)

  • Izvor: Mondo.rs
  • 17.09.2024. 15:38

Snimljen je zastrašujući trenutak kada je muškarca iz Rusije udario grom dok je sa prijateljima igrao na pristaništu u Gruziji, a snimak je objavljen na Iksu. Na snimku se vidi kako Pavel Smirnov (32) igra sa bratom i prijateljem na jednoj plaži u gradu Batumi u Gruziji, kada ga je iznenada udario grom.

Nakon toga on pada na zemlju i ostaje bez svijesti. Nakon što su ga odveli u bolnicu, doktori su rekli da nije teško povrijeđen i da je zadobio nekoliko opekotina. Kako mu je rečeno, čudo je da nije teže povrijeđen ili čak mrtav. Opisao je šta je osetio kada ga je udario grom.

Ko ima pravo da pristupi bankovnom računu pokojnika?

Ko ima pravo da pristupi bankovnom računu pokojnika?

"Prvo što sam vidio bio je tunel svjetlosti, a onda sam čuo da je to bio grom i počeo sam da shvatam šta mi se desilo. Osjećao sam se kao da ću da umrem. Izgubio sam svijest i osjećaj u nogama. Boljele su me noge, koža, iznutra me je sve boljelo. Teško je opisati, osjećao sam se kao da ne mogu da dišem", rekao je on.

Dodao je da su mu cipele pocijepane od udara groma. Mladić se i dalje nalazi u bolnici i očekuje se da bude pušten narednih dana.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: