Doskorašnji direktor BIA

Vulin: Proces ujedinjenja Srba je počeo

  • Izvor: SRNA
  • 17.02.2024. 11:10

Doskorašnji direktor BIA i osnivač Pokreta socijalista Aleksandar Vulin rekao je da veliku Albaniju neće zaustaviti NATO pakt koji je stvorio, a Srbe na Kosovu i Metohiji neće sačuvati ЕU, koja učestvuje u njihovom protjerivanju, i naglasio da će samo stvaranje Srpskog svijeta i vođenje samostalne i hrabre srpske politike zaustaviti širenje velike Albanije.

Povodom godišnjice proglašenja nezavisnosti takozvanog Kosova, Vulin je izjavio za Srnu da su na današnji dan Šiptari na Kosovu i Metohiji po svojoj želji, a po volji NATO pakta proglasili nezavisnost.

"Srbija je te 2008. godine bila pred vratima NATO pakta, pod potpunom kontrolom ЕU i u nikada lošijim odnosima sa Rusijom i Kinom, a za uzvrat je dobila pljačkašku privatizaciju i objavu nezavisnosti takozvanog Kosova", naveo je Vulin.

Dačić: Šta slavi Priština i na čemu im čestitaju države koje su priznale nezavisnost tzv. Kosova

Dačić: Šta slavi Priština i na čemu im čestitaju države koje su priznale nezavisnost tzv. Kosova

Ono što su sile Zapada dozvolile Šiptarima na Kosovu i Metohiji, istakao je on, neće moći da zabrane Srbima u Republici Srpskoj.

"Proces ujedinjenja Srba je počeo i to se više ne može zaustaviti", poručio je Vulin, koji je i senator Republike Srpske. 

Pratite nas i putem Vibera

  • 12:45 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:00 Serija: Istine i laži (12+)

    ''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Keto kuhinjica

    ''Keto kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.