Beograd

Pronađen Milan koji je nestao prije šest dana

  • Izvor: Mondo.rs
  • 17.06.2024. 13:34

Milan Barbulović, koji je nestao prije šest dana, pronađen je, potvrdila je njegova tetka za "Mondo". 

"Upravo smo stigli u Beograd. Koliko znam policija obavlja razgovor sa njim", rekla je kratko Božana - Žana Popov za "Mondo".

Podsjećamo, Milan Barbulović (36) nestao je u utorak 11. juna u Beogradu, a njegov nestanak prijavljen je u petak (14. juna) policiji u Negotinu i na Vračaru.

NASA slučajno pustila uznemirujuće snimke

NASA slučajno pustila uznemirujuće snimke

Barbulović, inače živi u Cirihu, gdje je odrastao i školovao se, ima stan i auto, ali i firmu koja ozbiljno posluje.

"Živi u Cirihu, tamo se školovao, ima svoj posao. Sve je to tamo ostalo i auto u garaži i firma. Ne znamo zašto je došao u Beograd, u Srbiju uopšte", rekla je juče tetka momka za pomenuti portal.

Božana Popov je tada rekla da u ponedjeljak dolazi iz Švajcarske sa majkom mladića, kako bi se njih dvije uključile u potragu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:40 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.