Bivša djevojka ispričala detalje

Detalji horora u Beogradu: Izvinio se bivšoj, ubo drugaricu pa presudio sebi nožem

  • Izvor: Kurir
  • 30.05.2022. 18:09

Dragan Čoš (47) danas je na Dušanovcu napao i povrijedio svoju prijateljicu Milicu (22), a onda izvršio samoubistvo ispred zgrade u kojoj je živeo, na uglu ulica Tetovske i Kruševačke. Krv je bila na sve strane. 

Prva je do leša stigla Draganova bivša djevojka, koja je za "Kurir" rekla:

"Bila sam sa njim u vezi dvije godine i odlučili smo da se rastanemo prije mjesec dana zbog maltretiranja i uznemiravanja koje sam trpjela. A danas sam se vidjela sa njim jer je želio da mi se izvini za sve što je uradio u prethodnom periodu", rekla je ona.

Ona je zatim ispričala šta se dogodilo.

"Neko mi je zvonio na interfon, otvorila sam vrata i tada vidjela Dragana u lokvi krvi. Dečko iz teretane je izašao i pokušali smo da mu pomognemo. Jedan čovjek je izvadio kanap iz auta i mi smo mu povezali nogu jer mu je bila isječena prepona. Sav je bio krvav i pokušali smo da ga održimo u životu, a imao je posjekotine i na uhu. Ne znam da li se sam povrijedio, a usput je navodno nožem po zadnjici ubo i svoju prijateljicu", ispričala je ona. 

Potresena djevojka rekla je da je on u posljednje vrijeme bio veoma depresivan i kao da je bio pod nekim narkoticima.

"Majka mu je umrla prije dvije godine i tada se vratio iz inostranstva. Bio je u depresiji, otac ga je ostavio kad je bio mali. Ne znam šta bi mogao biti motiv", završila je Draganova bivša djevojka.