Počelo suđenje

Barbi zubarka podmlađivala žene u svojoj ordinaciji

  • Izvor: Kurir
  • 06.03.2024. 11:17

S. S. (48), sa navodno stečenim zvanjem “doktor stomatologije” i izdatom diplomom Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini, radila je u svojoj stomatološkoj ordinaciji “BV dental estetic”, a nakon što je podnijeta krivična prijava protiv nje, određeno joj zadržavanje od 48 sati.

Ona je osumnjičena za nadriljekarstvo i nadriapotekarstvo, pružajući medicinske usluge, kao i to da je falsifikovala diplomu Medicinskog fakulteta u Prištini, piše "Kurir“.

 S.S. je u prisustvu branioca iznijela svoju odbranu, pri čemu je osporila da je diploma falsifikat, međutim nije negirala da je pružala stomatološke usluge i usluge „antiejdž” medicine, nakon čega joj je i određeno zadržavanje.


Meteorolozi najavili snijeg u BiH - evo kada stiže

Meteorolozi najavili snijeg u BiH - evo kada stiže

Inače, naknadnim provjerama utvrđeno je da je diploma Medicinskog fakulteta Univerziteta u Prištini falsifikovana.

Ovaj slučaj podsjetio je na „Barbi nadriljekaru“ Olgicu Markanović, koja je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme kod 11 oštećenih koji su se tada javili policiji i Markanovićeva je završila u sudu.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 12:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 12:55 Еmisija: Dosije (R)

    U novoj sezoni otvaramo slučajeve ubistva koja su potresla region, pričamo o nekažnjenim ratnim zločinima, koji čekaju pravdu, portretišemo heroje našeg i prošlog vremena, donosimo velike priče 'malih' ljudi, govorimo otvoreno o teškim temama.

  • 13:30 Еmisija: Po svijetu sa Robertom Dacešinom

    ''Kroz objektiv kamere vođeni avanturistom, putopiscem i simpatičnim pustolovom Robertom Dacešinom zavirićemo u najzabačenije dijelove svijeta.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 14:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.