Dalmatinska Zagora

Bizarna scena iz komšiluka: Poskok pojeo drugu zmiju i umro

  • Izvor: Slobodna Dalmacija
  • 26.05.2024. 17:03

Jedne prilike je Ava Karabatić na pitanje "boji li se zmija?", izjavila da se ne boji, budući je kako kaže: "Zmija zmiji najbolji prijatelj".

Da ta izjava poznate rijaliti zvijezde iz našeg komšiluka baš i ne drži vodu dokaz su i dva videa, koja je "Slobodna Dalmacija" dobila od njihovog čitaoca, koji u Dalmatinskoj Zagori ima ranč.

On je, sa suprugom 25. maja, na svom imanju našao uginulog poskoka. I to poskoka koji više liči na naduvani balon, nego na zmiju.

Drama u BiH: Opsovala sugrađanina zbog bahatog parkiranja, on potegao pištolj

Drama u BiH: Opsovala sugrađanina zbog bahatog parkiranja, on potegao pištolj

Kako je poskok bio, u najmanju ruku čudnih proporcija i još čudnijeg oblika, supružnike je zanimalo šta se to nalazi u njegovoj utrobi.

Budući je gmizavac bio mrtav mrtav na njemu su obavili "obdukciju" kako bi utvrdili sadržaj utrobe, odnosno onoga što je progutala. Možda ju je upravo činjenica što je bila nezasitna - na kraju i koštala života.

Uz pomoć skalpela koji je bio "montiran" na štapu, da ne bi kojim slučajem morali zmiju mrtvu dirati, izrezali su joj kožu i iz utrobe izvadili drugu zmiju, s kojom je poskok omastio brk.

Zaista djeluje u najmanju ruku nevjerovatno gledati video vađenja jedne zmije iz utrobe druge. Da bi čitava stvar bila još bizarnija progutana zmija je barem 10-ak centimetara duža od ove koja se "pogostila".

Gimnazija se oprostila od Katarine Trivić: Tvoj osmijeh odbijao je svaku tamu

Gimnazija se oprostila od Katarine Trivić: Tvoj osmijeh odbijao je svaku tamu

Zaista bizaran događaj i još bizarniji video.

Snimke možete pogledati OVDJЕ.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: