Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Pale

Škipina: Radovi na izgradnji reprezentativne zgrade Policijske uprave u punom jeku, otvaranje u aprilu naredne godine

  • Izvor: SRNA
  • 01.10.2024. 16:59

Kandidat SNSD-a za načelnika opštine Pale Damjan Škipina izjavio je da će izgradnjom zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo u Palama, čiji su radovi u punom jeku, biti stvoreni odlični uslovi za rad svih zaposlenih u ovoj upravi, a posebno pripadnika policije.

Škipina je naglasio da će u modernoj zgradi na Palama, koja će biti otvorena u aprilu naredne godine, biti smještene Policijska stanica i Saobraćajna policija, Jedinica žandarmerije, ali i svi zaposleni koji obavljaju upravno-pravne poslove gdje je neophodan svakodnevni kontakt sa građanima.

Škipina je rekao da je i ministar ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Siniša Karan danas naglasio da Pale kao prestonica Srpske zaslužuju da imaju najreprezentativniji i najsavremeniji objekat Policijske uprave.

Vasić ukazao na gorući problem: Ko je odgovoran za propast prečistača otpadnih voda?

Vasić ukazao na gorući problem: Ko je odgovoran za propast prečistača otpadnih voda?

Prema njegovim riječima, ubrzano se radi na završetku ovog objekta kako bi policija već u aprilu naredne godine uselila u nove i moderne prostorije, što je sasvim realno, imajući u vidu i da je tender za njeno opremanje u toku.

Škipina je naglasio da je obaveza svih da se policiji obezbijede najbolji uslovi za rad s obzirom na opis njihovog posla i na činjenicu da su to ljudi koji brinu za našu bezbjednost i očuvanje reda i mira.

Škipina je podsjetio da je sredstva za izgradnju objekta Policijske uprave Istočno Sarajevo obezbijedilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, uz podršku Vlade Republike Srpske i opštine Pale, koja je dodijelila zemljište za izgradnju objekta.

Kerić: Poboljšaćemo kvalitet života u Tesliću, neophodna bolja saradnja sa institucijama Srpske

Kerić: Poboljšaćemo kvalitet života u Tesliću, neophodna bolja saradnja sa institucijama Srpske

"Ovo je još jedan primjer uspješne saradnje Vlade i opštinske uprave, ali i dokaz kontinuiteta i opredijeljenosti Vlade i svih institucija Republike Srpske da ulažu u svaki dio Istočnog Sarajeva, Sarajevsko-romanijske regije i Republike Srpske", naglasio je Škipina i dodao da će kao budući načelnik Pala nastaviti da radi i sarađuje sa institucijama Srpske za dobrobiti Pala i svojih sugrađana.

U toku su radovi na izgradnji zgrade Policijske uprave Istočno Sarajevo, čija je površina oko 5.000 metara kvadratnih, a Opština Pale je, bez naknade, prenijela pravo vlasništva nad zemljištem na MUP Republike Srpske.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:10 Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Stranačka hronika

    Stranačka hronika

  • 21:40 Aviondžije (12+)

    '''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)