Potpredsjednik SNSD-a

Cvijanović: Želimo uređenu Banjaluku i ozbiljnog gradonačelnika

  • Izvor: SRNA
  • 17.09.2024. 19:07

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je da ova stranka želi uređenu Banjaluku koja će u budućem periodu imati ozbiljnog gradonačelnika i vlast koja će moći da pogleda u oči građanima, jer će izvršavati sve svoje obaveze.

"Želimo tu novu Banjaluku u kojoj neće biti igrarija, lažnih obećanja i mudrolija. Tu Banjaluku nudimo i nju će predstavljati kandidat SNSD-a za gradonačelnika Nikola Šobot i jaka skupštinska većina", rekla je Cvijanovićeva novinarima na večerašnjoj predizbornoj tribini SNSD-a u banjalučkom naselju Borik.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Vlado Đajić rekao je da aktuelna vlast u Boriku, nažalost, nije uradila ništa.

Cvijanović: Izbornom pobjedom Šobota počinje nova era razvoja grada

Cvijanović: Izbornom pobjedom Šobota počinje nova era razvoja grada

"Nema infrastrukture, a stare zgrade su zapuštene umjesto da su u njima, između ostalog, obnovljeni liftovi i sanirane fasade. Želimo da sve te i ostale stvari uradimo u interesu građana Borika i Banjaluke", rekao je Đajić koji je i predsjednik Gradskog odbora SNSD-a.

Tribini su prisustvovali kandidati za odbornike, članovi Gradskog odbora SNSD-a, te brojni članovi, aktivisti i simpatizeri ove stranke.

U BiH je u toku kampanja za lokalne izbore zakazane za 6. oktobar.

Pratite nas i putem Vibera

  • 20:10 Dosije

    ''Еmisija koja je dugi niz godina dio našeg programa, 'Dosije', rasvijetljava događaje u koje malo ko smije da zaviri, progovora o aktuelnim temama o kojima se ćuti, raspakuje činjenice slučajeva zločina, kriminala i korupcije, na sasvim novi način, precizno poput vještaka.

  • 20:50 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 21:35 Stranačka hronika

    Stranačka hronika

  • 21:40 Aviondžije (12+)

    '''Serija 'Aviondžije' je domaći sitkom u režiji i prema ideji Saše i Ivana Al Hameda.

  • 22:05 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:20 Serija: Mućke (12+)

    ''Serija: Mućke (12+)