Potpredsjednik SNSD-a

Cvijanović: Za razliku od Stanivukovića i njegovih dječijih igrica, doktor Šobot profesionalno i ozbiljno stvara i gradi

  • Izvor: SRNA
  • 16.09.2024. 17:25

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je za Srnu da dok se Draško Stanivuković bavi propagandnim lažima, ljudi u Banjaluci svakodnevno shvataju da je on bio jedna velika prevara.

"Grad koji je obećavao promijeniti, pretvorio je u haos – gužve u saobraćaju su nesnosne, a infrastruktura propada. Najsvježiji primjer njegove nesposobnosti su 'kartice prijateljstva' koje je lažno obećavao. Ne samo da su te kartice ispale potpuno nefunkcionalne, već su hiljade Banjalučana ponižene čekanjem u redovima na plus 40 stepeni za nešto što nikada nisu dobili", rekla je Cvijanović.

Stanivuković prećutao da nema potrebne dozvole: Čija je kuća Milanovića?

Stanivuković prećutao da nema potrebne dozvole: Čija je kuća Milanovića?

Ona je istakla da se za to vrijeme Stanivuković šepurio po društvenim mrežama, spektakularno najavljujući navodne projekte, dok grad sve dublje tone u probleme koje nije sposoban da riješi.

"Jadno je i žalosno gledati Stanivukovića kako se očajno bori i pokušava da uvuče u blato doktora Nikolu Šobota, ozlojeđen zbog kraja svog mandata. Doktor Šobot je čovjek bez mrlje u karijeri, koji je pomagao svakom pacijentu profesionalno i prišao mu sa empatijom, ne pitajući za političku opredijeljenje. To je čovek koji stvara i gradi, dok je Stanivuković u rukovođenju gradom vidio dječju igračku.

Samo u Banjaluci: 150.000 KM saprala prva kiša!

Samo u Banjaluci: 150.000 KM saprala prva kiša!

Banjalučani su već prepoznali da im treba gradonačelnik koji radi, a ne onaj koji se igra. Da Stanivuković ima bar jedan konkretan primjer gdje je doktor Šobot pogriješio, on bi ga već koristio. Umjesto toga, izvlači riječi iz konteksta i od obične šale pokušava da okalja besprijekornu biografiju i kandidaturu doktora Nikole Šobota, a sve da bi prikrio svoju nesposobnost i nerad", ukazala je Cvijanović.

Stanivukovićeve kartice prijateljstva: Građani danima obilaze markete i apoteke, ali popusta nema

Stanivukovićeve kartice prijateljstva: Građani danima obilaze markete i apoteke, ali popusta nema


Pratite nas i putem Vibera