Zvornik

Ukradeno više do 110.000 maraka, uhapšene dvije osobe

  • 01.07.2024. 10:05

Policija u Zvorniku uhapsila je dvije osobe za koje se sumnja da su ukrale veću količinu novca u tom gradu.

Pripadnici Policijske uprave Zvornik uhapsili su K.J. i D.Ž., nakon što je na području ovog grada ukradeno nešto više od 110.000 maraka.

Za navedene osobe postoji osnov sumnje da su 10. juna ispred porodične kuće oštećene osobe ukrale torbu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 50.000 evra i 14.000 KM.

Radeći na dokumentovanju navedenog krivičnog djela, na osnovu Naredbe Osnovnog suda Zvornik, a uz prethodnu saglasnost tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini, 28. juna policajci su izvršili pretres kuće, pomoćnih objekata i vozila koja koriste K.J. i D.Ž., prilikom čega je kod K.J. pronađena određena količina novca.

Nakon dokumentovanja predmeta navedene osobe su uz Izvještaj o počinjenom krivičnom djelu predate nadležnom tužilaštvu na dalje postupanje.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.