Srbija

"Tata, dođi, ja umirem": Bolna ispovijest oca ranjenog mladića u Mladenovcu

  • Izvor: Agencije
  • 05.05.2023. 18:29

Građani Srbije još uvIJek se nisu oporavili od događaja nezapamćenog na našim prostorima koji se dogodio u školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, a nešto manje od 48 sati uslijedio je još jedan stravičan zločin u Mladenovcu.

Uroš B. (21) sinoć je u selima Donje Orašje i Dubona kod Mladenovca ubio osmoro i ranio 14 ljudi. 

U Urgentni centar je nakon stravične pucnjave u Mladenovcu primljeno osam povrijeđenih, dok je šest osoba odmah uvedeno u operacionu salu.

Uroš B. (21) je u krvavom piru u selima nedaleko od Mladenovca ubio najmanje osam ljudi, a ranio 14, a uhapšen je nedaleko od Kragujevca.

Među ranjenim je N.I. star 23 godine koji je ranjen u ruku, kuk i koljeno i nalazi se u bolnici "Dragiša Mišović" u Beogradu.

Mještanin Malog Orašja D.I. ispričao je za "Politiku" u potresnoj ispovijesti detalje drame koju je proživio noćas kada ga je tokom masakra koji je počinio U. B. pozvao njegov ranjeni sin.


Policija ubicu obukla u bijeli kombinezon - evo i zašto

Policija ubicu obukla u bijeli kombinezon - evo i zašto

Njegov otac D.I. ispričao je da su ranjeni i oni koji su uspjeli da prežive krvavi pir ubice pozivali roditelje telefonima.

"Tata dođi, ja umirem, ovdje je masakr, rekao mi je sin kada me je pozvao telefonom", ispričao je on.

Podsjetimo, osumnjičenog za masovno ubistvo kod Mladenovca Uroša B. (21) uhapsila Specijalna antiteroristička jedinica (SAJ) u selu Grošnica, kao i cijelu porodicu kod koje se u selu Vinjište krio ubica iz Mladenovca.

Pratite nas i putem Vibera