Mediji javljaju

Srbin priveden u Goraždevcu

  • Izvor: Agencije
  • 19.08.2024. 09:59

U Goraždevcu je juče priveden Luka Zlatičanin iz ovog sela. Iz policije tvrde da je privođenje zbog narušavanja javnog reda i mira, dok porodica sumnja u to, prenosi Radio Goraždevac.

Da je Zlatičanin priveden za Radio Goraždevac je potvrdila supruga uhapšenog Nadica Zlatičanin.

“Ja sam bila u stanicu policije, čeka se odluka sudije da li će biti kažnjen novčano ili zatvorom. Ako bude kažnjen zatvorom prebaciće ga odmah u Peć. Istjerali su me iz stanice policije i bili su jako neljubazni”, kazala je ona.

Da je do privođenja došlo potvrdio je i portparol Policije Kosova za region Peći, Fadil Gaši u kratkoj poruci. 

“Zbog narušavanja javnog reda i mira u policijsku stanicu je privedena jedan osoba zbog ispitivanja”, rekao je Gaši u izjavi za Radio Goraždevac.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva u Peći negiraju da postoji bilo kakav proces. Portparol Tužilaštva je kasno večeras potvrdio za Radio Goraždevac.

Prije pet dana Luka Zlatičanin se sa grupom mladih iz Goraždevca nalazio u kafiću i tom prilikom su pjevali pjesme Baje Malog Knindže, nakon čega je u lokal došla policija. Prema informacijama Radio Goraždevca narednog dana policija je novčano kaznila vlasnika lokala.

“Ne bih rekla da je jedini razlog njegovog privođenja pjesma i remećenje javnog reda i mira jer je od tada prošlo pet dana”, kazala je Nadica Zlatičanin.

Prema njenim riječima po njega je došla patrola policije iz Peći rekavši da mora da da izjavu i da će se kući vratiti za dva do tri sata.

Zlatičanin je priveden oko 17 časova i prema posljednjim informacijama Zlatičanin je odveden u policijsku stanicu u Peći.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 11:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 12:00 Red Rok (12+) (R)

    Red Rok (12+) (R)

  • 12:45 Serija: Mućke (12+) (R)

    ''Serija: Mućke (12+) (R)

  • 13:15 Serija: Istine i laži (12+)

    'Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica