Posjetio ga Dačić

Poznato u kakvom je stanju povrijeđeni policajac Vjekoslav Ilić

  • Izvor: Agencije
  • 19.07.2024. 19:13

Potpredsjednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić obišao je danas u Opštoj bolnici u Loznici Vjekoslava Ilića, policajca koji je povrijeđen u noći u kojoj je Faton Hajrizi pucao i ubio Nikolu Krsmanovića.

"Obišao sam Ilića, koji je u stabilnom stanju i oporavlja se. Srbija cijeni i poštuje njegovu požrtvovanost i hrabrost, ali i vrijednosti koje nosi svaki srpski policajac, spreman da žrtvuje i sopstveni život kako bi zaštitio svoje građane i državu“, rekao je Dačić.

Dodao je da se Ilić, iako ranjen, suprotstavio albanskom teroristi i pokušao da ga spriječi da pobjegne.

Prema njegovim rečima, "Srbija se nalazi pred novim izazovima u kojima svaki policajac može da bude napadnut i zato naša mobilnost mora da bude na najvišem nivou", saopštio je MUP Srbije.

ATV na mjestu ubistva Hajrizija: Jake policijske snage na terenu

ATV na mjestu ubistva Hajrizija: Jake policijske snage na terenu

Dačić je ponovio da je likvidacija ubice srpskog policajca pokazala da samo združeni udar svih organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova daje rezultate i da će takav rad ubuduće biti praksa.

"Nažalost, mi smo izgubili jednog od nas, našeg hrabrog Nikolu i to je bol koju svi nosimo sa sobom. Još jednom izražavam najdublje saučešće Nikolinoj porodici“, kazao je Dačić i dodao da će svi oni koji se usude da napadnu pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova biti najstrože sankcionisani.



Pratite nas i putem Vibera

  • 20:10 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 20:50 Serija: Ko te šiša

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 21:20 Novine (12+)

    ''Novine (12+)

  • 22:15 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:30 Serija: Crna Guja (12+)

    ''Serija: Crna Guja (12+)

  • 23:05 Serija: 1993 (16+)

    ''Serija: 1993 (16+)