Igman

Porodica iz Švedske pretukla porodicu iz BiH, policija moli za pomoć - VIDЕO

  • Izvor: Crna-hronika.info
  • 29.07.2024. 12:12

Za vrijeme vikenda dogodio se nemili incident na planini Igman kada je pretučena porodica iz Sarajeva.

Kako piše portal "Crna hronika", porodica iz Švedske koja je rodom iz Bosne i Hercegovine zbog nesuglasica u saobraćaju pretukla je porodicu iz Sarajeva u jednom ugostiteljskom objektu na Igmanu.

Radi se o porodici iz Švedske koja vozi automobil marke BMW 218 Grand Coupe iz 2021. godine švedskih registarskih oznaka DUY 56K.

Jezivi snimci masakra Vagnerovaca: Objavljene posljednje riječi komandanta

Jezivi snimci masakra Vagnerovaca: Objavljene posljednje riječi komandanta

Oni su zbog verbalnog incidenta na saobraćajnici na Igmanu, pretukli porodicu iz Sarajeva koja je bila sa maloljetnim djetetom.

Ukoliko poznajete osobe sa snimka ili fotografije, policija moli da se obratite MUP-u KS.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Ko te šiša (R) (12+)

    'Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?