Saopštenje

Platio piće falsifikovanim evrima: Oglasila se policija

  • Izvor: ATV
  • 14.10.2024. 12:21

A.H. iz Šipova osumnjičen je da je izvršio krivično djelo "Krivotvorenje novca“, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Kako je navedeno, on je osumnjičen da je na javnom skupu platio piće sa lažnih 50 evra a pokušao je da upotrijebi i falsifikovanu novčanicu od 20 evra.

"Policijski službenici Policijske uprave Mrkonjić Grad, 13.10.2024. godine, po saznanju da je izvršeno krivično djelo, na osnovu operativnog rada na terenu i prikupljenih informacija pronašli su i identifikovali lice A.H. iz Šipova za koje postoje osnovi sumnje da je počinilo krivično djelo 'Krivotvorenje novca'“, navedeno je u saopštenju.  

O svim okolnostima i prikupljenim činjenicama obaviješten je dežurni tužilac Tužilaštva BiH koji je naložio da se nad osumnjičenim izvrši kriminalistička obrada, a da se po kompletiranju predmeta u redovnoj proceduri dostavi izvještaj o počinjenom krivičnom djelu "Krivotvorenje novca“. 

"Policijska uprava Mrkonjić Grad apeluje na građane na oprez prilikom prometovanja gotovim novcem, te da u slučaju da posumnjaju da je novčanica neispravna, odnosno krivotvorena isto prijave najbližoj policijskoj stanici ili na besplatan broj telefona 122“, poručuju u saopštenju.


Pratite nas i putem Vibera

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 14:00 Keto Kuhinjica

    ''Keto Kuhinjica

  • 14:15 Serija: Aviondžije (R)

    Serija: Aviondžije (R)

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    ''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Ova zanimljiva i uzbudljiva priča prati Dilan, mladu djevojku koja svoje snove mora da stavi po strani i uda se za Barana, koji bi ženidbom sa njom prekinuo dugogodišnju krvnu osvetu između njihovih porodica, Karabej i Demir.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.