Banjaluka

”Peglali” karticu firme: Za dva mjeseca natočili 25.000 KM goriva

  • Izvor: ATV
  • 20.06.2024. 10:59

Banjalučani S.R. i M.K. uhapšeni su zbog sumnje da su neovlašteno koristili karticu za točenje goriva čime su jednu firmu oštetili za 25.000 KM!

U PU Banjaluka navode da su osumnjičeni dva mjeseca ”peglali” karticu, te da su na više benzinskih pumpi natočili gorivo za 25.000 KM.

”Policijski službenici su identifikovali i uhapsili S.R. i M.K. iz Banjaluke za koje je istragom utvrđeno da se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog djela teška krađa. Oni se sumnjiče da su djelo počinili u tokom marta i aprila ove godine tako što su neovlašteno koristili karticu za točenje goriva privrednog društva, na benzinskim pumpama u Banjaluci, čime su oštećenom pričnila materijalnu štetu u iznosu od oko 25.000 KM”, navode u PU Banjaluka.

Dodaju da je na osnovu naredbe suda izvršen pretres stana i drugih prostorija koje su osumnjičeni koristili i tom prilikom su pronađeni i privremeno oduzeti predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u krivičnom postupku.

”Nad S.R. i M.K. je izvršena kriminalistička obrada, a o svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, te nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta slijedi dostavljanje izvještaja o počinjenom krivičnom djelu”, saopšteno je iz policije.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 10:00 Autošop magazin (R)

    Za ljubitelje automobilizma, auto tržišta i najnovijih informacija o vašem ljubimcu.

  • 10:30 Еvropske mikrodržave: Malta, dokumentarni program (R)

    ''Еvropske mikrodržave: Malta, dokumentarni program

  • 11:20 Serija: Ko te šiša (12+) (R)

    ''Serija: Ko te šiša (12+) (R)

  • 11:50 Bratunac: Obilježavanje stradanja Srba Srednjeg Podrinja i regije Birač, prenos

    '''Bratunac: Obilježavanje stradanja Srba Srednjeg Podrinja i regije Birač, prenos

  • 13:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 13:55 Vijesti

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.