Topolnica

Ovo je bračni par koje je komšija usmrtio nakon svađe

  • Izvor: Telegraf
  • 16.07.2024. 07:36

Ovo su Rumena (68) i Rade (69), bračni par koje je juče s leđa puškom usmrtio komšija P.P. (89) u selu Topolnica kod Majdanpeka.

Tragičnom incidentu prethodila je svađa koja se navodno odigrala oko požara. Napadač je pucao u njih, a potom pobjegao sa lica mjesta. U selu je buknuo požar, pa policija neko vrijeme nije mogla da priđe žrtvama.

Napadač je s dva metka ranio i čovjeka (59) koji je u blizini gasio požar u polju. Ranjenik je trčao pet kilometara kako bi došao do mjesta gde bi mu bila ukazana pomoć, a trenutno se nalazi u Opštoj bolnici Majdanpek i u stabilnom je stanju, saznaje Telegraf.rs.

Kako se saznaje, pronađena je još jedna ranjena osoba koja je prevezena u bolnicu.

Potragu za napadačem otežali su nepregledan teren i požar koji je izbio u selu.

Kako je saopštio ministar Ivica Dačić i pored pokušaja pregovora i bacanja suzavca i šok bombi, lice nije željelo da se preda, već se sa puškom u ruci suprotstavilo policiji, nakon čega su ga, u skladu za Zakonom o policiji i Pravilnikom o policijskim ovlašćenjima, pripadnici SAJ-a lišili života.

Likvidiran muškarac koji je usmrtio supružnike u Topolnici

Likvidiran muškarac koji je usmrtio supružnike u Topolnici

Kako kažu mještani, ubica je bio lovac i veoma vitalan za svoje godine.

Izjavu "Telegraf.rs" dao je i zet nesrećnog para koji je rekao da su napadač i žrtve bili "kuća do kuće" i da nisu imali nikakve probleme. 

Par je bio na rođendanu, a uveče su se vratili na svoj salaš u šumi kada je izbila svađa sa komšijom, navodno oko požara, te ih je komšija lišio života i ranio još dvoje ljudi.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.