Šipovo

Osumnjičeni za ubistvo supruge operisan i priključen na aparate za disanje

Nikola Cumbo (38) iz Šipova, osumnjičeni za ubistvo nevjenčane supruge Anđelke M. (34), operisan je u UKC Republike Srpske i smješten na Kliniku za anesteziju i intenzivno liječenje.

”Nakon operativnog zahvata pacijent je priključen na aparat za mehaničku ventilaciju, a sve dalje prognoze su krajnje neizvjesne”, navode u UKC Republike Srpske.

Cumbo je nakon ubistva nevjenčane supruge, pokušao da presudi sam sebi pucajući si iz pištolja u glavu. U bolnicu je primljen sa prostrelnom ranom glave.

Tragedija u Šipovu: Na ovom mjestu se desio jeziv zločin

Tragedija u Šipovu: Na ovom mjestu se desio jeziv zločin

Zločin se dogodio jutros u 7.45 časova u Karađorđevoj ulici. Prema nezvaničnim informacijama Cumbo je u suprugu pucao u automobilu i ona je na mjestu ostala mrtva.

Inače, policija je protiv Cumbe u dva navrata podnosila izvještaje tužilaštvo zbog sumnje da je počinio krivično djelo nasilje u porodici ili porodičnoj zajednici. U oba navrata se radilo o napadima na suprugu koja ga je, prema nezvaničnim informacijama, ostavila prije tri mjeseca.

Poznat identitet ubice: Suprugu ubio u automobilu, pa pucao u sebe

Poznat identitet ubice: Suprugu ubio u automobilu, pa pucao u sebe

Iza njih je ostalo dvoje maloljetne djece.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

    'Čarolije Republike Srpske (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.