Saopštenje

Oglasilo se tužilaštvo o hapšenju braće Hofman

  • Izvor: ATV
  • 10.11.2023. 17:46

Pet osoba privedeno je na informativni razgovor zbog dovođenja u vezu sa objavljivanjem više snimaka uznemirujuće sadržine, u kojima se vidi nasilje, prijetnje, a, pored ostalog, se na njima čuju i tvrdnje da ta lica "reketiraju pola Beograda“, saopšteno je iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

"Više javno tužilaštvo u Beogradu će u saradnji sa Ministarstvom unutrašnjih poslova Republike Srbije preduzeti sve neophodne mjere iz svoje nadležnosti i provjere u cilju utvrđivanja svih činjenica, u cilju procesuiranja učinilaca krivičinih djela i zaštite lične bezbjednosti i imovine građana“, naveli su u saopštenju.

U saopštenju se dodaje da su navedene osobe uhapšene u saradnji sa Službom za borbu protiv organizovanog kriminala.

Podsjećamo, u jednom luksuznom restoranu u Beogradu danas su uhapšena braća Ljuban i Miljan Hofman Vidović.

Pripadnici policije upali su maskirani i naoružani u restoran, odmah su opkolili braću i nekoliko muškaraca koji su bili sa njima i priveli ih.

Uhapšena braća Hofman!

Uhapšena braća Hofman!

U momentu hapšenja sa braćom Hofman bio je i advokat Goran Karadarević koji je, kako je rekao za ATV, i sam doživio neugodnost.

”Oni su privedeni u policiju. I ja sam se tu zatekao, kada je policija ušla u restoran. Došlo je do nesporazuma, jer nisu znali da sam advokat. Vjerujte, nije bilo ni malo ugodno", rekao je Karadarević za ATV.

Advokat o hapšenju braće Hofman: Nije bilo ni malo ugodno

Advokat o hapšenju braće Hofman: Nije bilo ni malo ugodno


Pratite nas i putem Vibera

  • 20:00 Kontekst

    Kontekst' donosi pregled i analizu najvažnijih događaja i procesa u regionu i svijetu, razgovore i tumačenja političara, stručnjaka za međunarodne odnose, politikologa, diplomata.

  • 21:00 Serija: Odmetnica (12+)

    Serija: Odmetnica (12+)

  • 21:45 Garavice, dokumentarni film (R) (12+)

    'Dokumentarni film 'Garavice' reditelja Dragana Radovića, u produkciji Fondacije 'Zaboravljeni korijeni'donosi priču o jednom od najvećih stratišta srpskog naroda tokom Drugog svjetskog rata.

  • 23:15 Dobro došli u Akapulko (16+)

    'Dobro došli u Akapulko' je američka akciona komedija iz 2019. godine u režiji Ivana Giljerma.

  • 01:00 Noćni program

    Noćni program