Foča

Oduzeti audi i luksuzni porše

  • Izvor: SRNA
  • 13.09.2024. 10:36

Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom privremeno je oduzela dva vozila za koje postoje osnove sumnje da su nezakonito stečena, a riječ je o automobilima marke audi A3 i porše panamera.

"Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom preuzela je juče novo vozilo na osnovu naredbe i rješenja Kantonalnog suda u Bihaću i izvršeno je preuzimanje privremeno oduzetog putničkog vozila", saopšteno je danas iz Agencije.

Preuzimanje je obavljeno u prostorijama Jedinice granične policije Hum-Foča i tom prilikom, službenici Agencije preuzeli su vozilo audi A3.

Meteorolozi objavili u kojem dijelu BiH se očekuje snijeg

Meteorolozi objavili u kojem dijelu BiH se očekuje snijeg

U skladu s prethodnim naredbama koje se odnose na ovaj predmet, oduzeto je i vozilo porše panamera.

U saopštenju se ističe da će Agencija nastaviti sa svim neophodnim aktivnostima i postupcima kako bi se obezbijedilo da imovina koja je nezakonito stečena bude pravilno preuzeta i korištena u skladu sa zakonskim propisima o oduzimanju nezakonito stečene imovine krivičnim djelom u FBiH.

Na ove znakove će najviše uticati petak 13.

Na ove znakove će najviše uticati petak 13.

Federalna agencija za upravljanje oduzetom imovinom ovim postupkom nastavlja da obezbjeđuje pravičnost i transparentnost u upravljanju oduzetom imovinom, te doprinosi borbi protiv korupcije i kriminala u FBiH, dodaje se u saopštenju.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi: