Čačak

Nesvakidašnja tragedija: Konj usmrtio vlasnika

  • Izvor: Kurir
  • 29.07.2024. 13:47

U selu nadomak Čačka, muškarca starije životne dobi usmrtio je njegov konj.

Tragedija se, kako piše "Kurir", dogodila minulog vikenda, tačnije u subotu kasno popodne. Tijelo domaćina je pronađeno pored životinje, a prema riječima komšija, on je godinama unazad uzgajao konje, a sa ovim pastuvom nikada nije imao problem, kažu da je životinja bila mirne naravi.

"On je otišao do komšijine kuće i štale u kojoj se njegovo grlo nalazilo zajedno sa njegovim konjima. Želio je svog pastuva da vrati kući jer taj dan proveo sa komšijinim konjima, pasući na obližnjoj livadi", priča komšija iz ovog sela.

Kontroverzni biznismen uhapšen na granici BiH i Hrvatske

Kontroverzni biznismen uhapšen na granici BiH i Hrvatske

On kaže da u trenutku incidenta u komšijinom domaćinstvu nije bilo nikoga, a kada su ukućani došli zatekli su muškarca teško povrijeđenog kako leži pored životinje.

"Za sve u selu je ovo iznenađenje, jer je on bio ljubitelj konja i gajio ih je zato što je volio. Pretpostavlja se da je konj prebacio. Odmah nakon što su ga našli, stavili su ga u auto i krenuli ka bolnici, činilo se da je davao znake života. Međutim, nije mu bilo spasa", priča ovaj čovjek.

Unesrećeni je, kako kažu godinama gajio konje i ponekad ih je koristio za potrebe radova u polju. Sahrana nesrećnog čovjeka biće obavljena danas na mesnom groblju sela u kojem je živio.

Jezivi snimci masakra Vagnerovaca: Objavljene posljednje riječi komandanta

Jezivi snimci masakra Vagnerovaca: Objavljene posljednje riječi komandanta


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

    'Čarolije Republike Srpske (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.