Hrvatska

Na Hvaru se potukli turisti i lokalci, kruži snimak tuče

  • Izvor: Crna-hronika.info
  • 05.08.2024. 12:43

Juče se u ranim jutarnjim satima na Hvaru dogodila tuča u kojoj je učestvovalo nekoliko muškaraca.

Dalmacija Danas u posjedu je uznemirujuće snimke na kojoj se vidi fizički sukob između nekoliko muških osoba, a udarci su poprilično brutalni.

Tuča je prijavljena i policiji, potvrdili su iz PU Splitsko-dalmatinske županije.

Majka četvoro djece ubila komšiju

Majka četvoro djece ubila komšiju

“Rano jutros, oko 5,40 sati na Trgu Marka Miličića u Hvaru došlo je do narušavanja javnog reda i mira, a potom i fizičkog sukoba u kojem je učestvovalo pet osoba. U službene prostorije policije dovedeno je svih pet učesnika događaja”, potvrdili su iz policije.

Dvije osobe su zadržane do prestanka d‌jelovanja alkohola, nakon čega će se nad njima provesti kriminalističko istraživanje vezano uz počinjenje prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Еurosport se izvinio Đokoviću zbog skandala

Еurosport se izvinio Đokoviću zbog skandala

U odnosu na ostale tri osobe provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđena je sumnja da su ostvarili obilježja prekršaja Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (dvije osobe po čl.13 i jedna po čl.6), dok je kod jednog od njih pronađena i oduzeta teleskopska palica, te mu je izdat i prekršajni nalog u skladu sa čl.8 st.1 Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana.

U događaju je povrijeđena jedna osoba kojoj je pružena ljekarska pomoć i utvrđena lakša tjelesna povreda, piše Dalmacija danas.

Upozoravamo, snimak je uznemirujući.


Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Čarolije Republike Srpske (R)

    'Čarolije Republike Srpske (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.