U Specijalnom sudu u Beogradu

Majka pitala zašto joj je u ''Ribnikaru'' ubijen sin jedinac, svi plakali

  • 17.10.2024. 14:02

U Specijalnom sudu u Beogradu na suđenju Miljani i Vladimiru Kecmanoviću, u toku je ispitivanje njihovog sina K.K. (14) koji je 3. maja prošle godine u OŠ Vladislav Ribnikar ubio devet vršnjaka i čuvara te škole.

Nezvanično, najpotresnije je bilo kada se dječaku K.K. obratila majka ubijenog Andrije Čekića. Ona ga je, navodno, drhtavim glasom pitala da kaže zašto joj je ubio sina jedinca?! Međutim, odgovor nije dobila.

U tom trenutku gotovo svi u sudnici su plakali.

On je jutros doveden iz bolnice u kojoj se nalazi od hapšenja. Maloljetnik se inače nalazi u sudnici, odnosno za govornicom.

Njemu bi pitanja ispred tužilaštva trebalo da postavljaju dva javna tužioca i glavni javni tužilac u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu Nenad Stefanović, koji su od početka postupka uključeni u ovaj predmet.

U ovom predmetu sudi se roditeljima dječaka, Vladimiru i Miljani Kecmanović i instruktoru streljane Nemanji Marinkoviću, koji je optužen za krivično djelo davanje lažnog iskaza, prenosi Telegraf.rs.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Tajne muzeja (R)

    ''Tajne muzeja (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.