Pronađeno tijele žene

Horor u Beogradu: Pronađeno tijelo žene, traga se za njenom kćerkom

  • Izvor: Telegraf
  • 26.07.2024. 06:55

Policija je u jednom stanu u beogradskom naselju Vračar pronašla beživotno tijelo ženske osobe.

Nezvanično, sumnja se da je kćerka ubila majku. Kako se sumnja, kćerka je kesom zadavila majku.

Ona je nakon zločina pobjegla s lica mjesta i za njom se traga.

Prema saznanjima Telegrafa sa lica mjesta, komšinica koja je dobro poznavala ovu porodicu, kaže da je policija, navodno, pored tijela nesrećne žene pronašla i oproštajno pismo koje je po svemu sudeći, ostavila njena kćerka nakon što je počinila zločin i pobjegla.

Vozač iz BiH skrivio udes, povrijeđena trudnica

Vozač iz BiH skrivio udes, povrijeđena trudnica

Kako ističe ova komšinica, već dva dana je naslućivala da se nešto čudno dogodilo u kući u kojoj se desila i ova jeziva nesreća.

"Baku nisam vidjela dugo, bila je bolesna, pa smo joj svi u komšiluku pomalo pomagali. Njenu ćerku sam poslednji put vidjela prije dva dana. Obično smo zajedno uveče šetale pse", priča sagovornica Telegrafa.

Ona kaže da je u posljednja dva dana primjetila i čudno ponašanje njihovog psa, ali da nije mogla ni da nasluti da se u neposrednoj blizini dogodio zločin.

"Obično su psa držali u kući, ali ta posljednja dva dana pas je bio u dvorištu. Pomislila sam da su ga izvele zbog vrućine, nisam mogla ni da naslutim da se nešto strašno moglo dogoditi u kući, zbog čega bi psa izveli napolje", dodaje komšinica.

Miler otkrio šta je Bajden poručio Netanjahuu tokom sastanka

Miler otkrio šta je Bajden poručio Netanjahuu tokom sastanka

Prema njenim riječima, nestaloj kćerki je i mobilni isključen već dva dana, a ona dodaje da strahuje da je riječ o onom najgorem.

"Kako sam čula, kćerka je navodno ostavila pismo pored tijela majke, zbog čega se pribojavam da je i ona digla ruku na sebe", nastavlja komšinica koja tvrdi da su majka i kćerka imale i vikendicu izvan Beograda i da je vrlo moguće da je ona počinila samoubistvo baš tamo.

Uviđaj na mestu zločina je završen, a potraga za osumnjičenom kćerkom i dalje traje.

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 07:00 Еmisija: ATV jutro

    Svakog radnog dana od 6 časova i 55 minuta i vikendom od 8 časova i 30 minuta očekuju vas aktuelne teme, najnovije informacije i zanimljivosti.

  • 09:00 Serija: Istine i laži (12+) (R)

    ''''''''''Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

  • 10:00 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:15 Lovački saveti

    TV serijal "Lovački saveti" se bavi savetima za lovce i one koji bi to da postanu.

  • 10:40 Teletrgovina

    Teletrgovina

  • 10:55 Serija: Krvavo cvijeće (R)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.