PU Doboj

Dervenćanin isjekao gume na 12 automobila, pronađen mu eksploziv

Slaven Marić (40) iz Luga kod Dervente uhapšen je zbog sumnje da je isjekao gume na 12 automobila koji su bili parkirani ispred zgrade u Derventi.

Kako saznaje ATV Marić je prvobitno uhapšen zbog sumnje da je iz automobila u Derventi ukrao dječiju sjedalicu, rolere i određene odjevne predmete. Ubrzo je utvrđeno da se može dovesti u vezu sa oštećenjem 12 vozila. Zasada nije poznato zbog čega je Marić isjekao gume na vozilima.

Iz PU Doboj je saopšteno da je uhapšen S.M. zbog sumnje da je počinio krivična djela krađa, oštećenje tuđe stvar i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija.

”Za navedeno lice postoji osnov sumnje da je 13. maja iz vozila, koje je bilo parkirano u u Derventi, ukrao određene predmete. Takođe sumnja se da je u toku noći 13. na 14. maj oštetio 12 putničkih vozila, koja su bila parkirana ispred stambene zgrade u Derventi”, saopšteno je iz PU Doboj.

Dodaju da je po naredbi suda izvršen pretres objekata i vozila koje osumnjičeni koristi i tom prilikom su pronađene stvari koje su ukradene iz automobila, kao i više noževa koji su najvjerovatnije korišteni u bušenju guma na vozilima.

”Pronađen je i eksploziv sa sa detonatorskom kapislom. Osumnjičeni će, iz izvještaj o počinjenim krivičnim djelima, biti predat u nadležnost Okružnog javnog tužilaštva u Doboju”, navode u policiji.


Pratite nas i putem Vibera

  • 20:10 Еmisija: Priča se

    '''Politička, debatna, emisija ‘Priča se…’ donosi širok izbor aktuelnih tema, suprotstavljenih stavova, različitih uglova, činjenica i replika.

  • 21:20 Serija: Od jutra do sutra (12+)

    ''''''''Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 22:05 Serija: Ko te šiša (12+)

    ''Humoristična hrvatska serija 'Ko te šiša' prati Žigmunda, vlasnika staromodnog frizerskog salona 'Salon za gospodu' i Božicu, vlasnicu modernog salona za dame 'Kolet', koji se nalaze jedan prekoputa, na jednom zagrebačkom trgu, a dijeli ih samo kafanica 'Pri Taubeku'.

  • 22:35 Večernje vijesti

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 22:50 Serija: Еl Čapo (16+)

    ''''Televizijska serija o jednom od najpoznatijih narko bosova - Joakinu "Еl Čapu" Guzmanu.

  • 23:30 Noćni program

    Noćni program