Optužnica

Banjalučani optuženi za šverc kilograma kokaina

Okružno javno tužilaštvo u Banjaluci podiglo je optužnicu protiv Saše Kresojevića (34), Aleksandra Miletića (30) i Nemanje Kerezovića (32) kojom se terete za trgovinu kokainom!

Radi se o grupi koja je otkrivena u sklopu policijske akcije ”Omerta” u kojoj je zaplijenjen kilogram marihuane. Grupi se na teret stavlja neovlaštena proizvodnja i promet drogom, a optužnicom je obuhvaćen i A.M. koji je u bjekstvu.

Pogledajte gdje je uhapšeni držao kokain

Pogledajte gdje je uhapšeni držao kokain

U optužnici se navodi da su Kresojević, Miletić i Kerezović zajedno sa A.M. od kraja jula do 1. avgusta prošle godine nabavili kilogram kokaina radi dalje prodaje.

Uhapšeni u akciji ”Omerta” sprovedeni iza rešetaka

Uhapšeni u akciji ”Omerta” sprovedeni iza rešetaka

Kako se navodi dogovor je bio da Kresojević od A.M. preuzme narkotike i odveze ih u Banjaluku i preda Miletiću i Kerezoviću radi dalje prodaje.

”Kresojević je 1. avgusta 2023. godine od A. M., na nepoznatoj lokaciji izvan grada Banjaluka, preuzeo kokain, upakovan u paket. Drogu je sakrio u posebno izrađeni skriveni bunker, takovzani ”štek”, u automobilu ”audi A4”, registarskih oznaka  Srbije”, navodi se u optužnici.

Detalji akcije u Banjaluci: Zaplijenjen kokain vrijedan 65.000 evra

Detalji akcije u Banjaluci: Zaplijenjen kokain vrijedan 65.000 evra

Dodaje se da je Kresojević ”audijem A4” prevezao drogu u Banjaluku, a 2. avgusta su je pronašli i oduzeli policijski službenici.

Pratite nas i putem Vibera

  • 14:45 Serija: Od jutra do sutra (12+) (R)

    '''' 'Od jutra do sutra' u režiji Mihajla Vukobratovića zapravo je adaptacija argentiske serije 'Uspješni Pelsovi', i prati život iza i ispred kamera omiljenog TV para, Srne i Marka.

  • 15:30 Serija: Krvavo cvijeće (12+)

    Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

  • 16:30 Vijesti u 16:30

    Pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 16:50 Centar dana

    Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

  • 18:20 Revolucija 1917 (R)

    ''Revolucija 1917 (R)

  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.