Porodica moli za pomoć

Nestao muškarac iz Velike Kladuše - 20 dana ni traga od njega

  • Izvor: Agencije
  • 06.08.2024. 17:12

Еlvis Pašić (42) iz Velike Kladuše nestao je 19. jula 2024. godine, a njegova porodica od tog datuma nema nikakvih informacija o njegovom trenutnom boravištu ili stanju.

Porodica je obavijestila policiju o njegovom nestanku, ali za sada nema novih saznanja osim osnovnih zvaničnih informacija.

Napadnut Izrael - eksplozije na sjeveru

Napadnut Izrael - eksplozije na sjeveru

Еlvis Pašić je posljednji put viđen u Velikoj Kladuši, a njegova porodica je zabrinuta zbog njegovog nestanka. Kako bi pomogli u potrazi i prikupili informacije, porodica je ustupila fotografije Еlvisa Pašića medijima i javnosti. Svaka informacija koja bi mogla pomoći u njegovom pronalaženju biće od velike važnosti.

Policija iz Velike Kladuše trenutno sprovodi istragu o njegovom nestanku, ali za sada nema dodatnih informacija koje bi mogle pomoći u lociranju Еlvisa Pašića.

Svi koji imaju bilo kakve informacije o njegovom stanju ili lokaciji pozvani su da se jave policiji ili porodici. Svaka informacija može biti ključna za njegov siguran povratak.

Tužilaštvo traži strožu kaznu za pogibiju Danijele i Daria Hršuma

Tužilaštvo traži strožu kaznu za pogibiju Danijele i Daria Hršuma

Porodica i prijatelji mole sve građane za pomoć i saradnju u ovom hitnom slučaju, u nadi da će se ubrzo dobiti pozitivne vijesti o Еlvisu Pašiću, piše "Cazin.net".

Pratite nas i putem Vibera

Tagovi:
  • 18:55 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:00 ATV Vijesti

    Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.

  • 19:40 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:42 Sport

    Pregled najvažnijih dnevnih sportskih dešavanja i informacija iz zemlje, regiona i svijeta.

  • 19:49 Marketing

    Blok ekonomsko-propagandnog programa.

  • 19:50 Vremenska prognoza

    Pregled vremenskih i biometeoroloških prilika u zemlji i regionu.